AV Stumpfl producerer projektionsskærme med en utrolig høj ydeevne til prisen. Stumpfl´s produkter henvender sig både til auditorier, mødelokaler og hjemmebiografer.   
 
Fast ramme - Decoframe
 
Decoframe er et fast ramme lærred der egner sig til permanente installationer i mødelokaler eller biografer. Den sorte ramme giver en elegant indramning af billedet.
 
Installering af Deocframe er nemt
 
Rammen samles med hjørnebeslag, og dugen monteres med trykknapper. De medfølgende beslag sikrer nem ophængning af lærredet, som efter montering hænger helt tæt til væggen.
 
Mobile lærreder
 
Stumpfl mobile lærreder dækker lærreds størrelser fra 183 x 137 cm op til 790 x 590 cm, og widescreen op til 190 x 390 cm. 
 
Produkterne er opdelt i 2 forskellige systemer, VARIO og MONOBLOX.
 
VARIO leveres som samleramme VARIO32 og VARIO64.
 
MONOBLOX leveres som folderamme MONOBLOX32 og MONOBLOX64.
 
Lærrederne er produceret i højkvalitets materialer, er nemme og samle, og egner sig rigtig godt til udlejningsforretning. VARIO rammer er produceret så rammerne er nemme at samle, selv efter mange ganges brug.
 
Alle lærreder kan leveres som front- og bagprojektionsdug.
 
Motorlærred - Inline
 
Inline
lærreder er et elegant lærred, med mange monteringsmuligheder. Lærrederne leveres uden afmasking 1:1 og med afmaskning i 4:3 & 16:9 format.  
 
Kassetter er produceret i aluminium og leveres i standard farve hvid RAL 9010, men kan også bestilles i en given RAL farve.  
Motoren er produceret med øje for at være støjsvag og sikrer rolig op- og ned-rulning af lærred.
Motering af lærred, kan enten foretages med de medfølgende standard beslag eller med speciel beslag der gør det nemt at montere lærreder ud fra en væg eller ned fra et loft.
 
Skjul lærredet over et nedhægt loft med det specielle loftmonteringskit. Det giver en flot installation idet lærredet kører helt op under loftet.
 
Betjening af lærred sker via vægkontakt, fjernbetjening eller nøgle lås.
 
Motorlærred – Magnum
 
Magnum motorlærred fra Stumpfl produceres i størrelser fra 5 x 5 m. op til 9 x 8 meter. Magnum er et at markedets bedste bud på et lærred når det skal være virkelig stort.
 
Lærreds dugen produceres i et stykke, så man er fri for svejning af dugen. Som standard leveres Magnum uden afmaskning, men dette kan bestilles. Motoren er monteret så den kan udskiftes uden at man nedtager lærreds kassette.
 
Lærreds kasetter produceres i hvid RAL 9010, men kan bestilles i en given RAL farve. Betjening af lærred sker via vægkontakt, fjernbetjening eller nøgle lås. 
"Se vores galleribilleder - klik her stor version"

Cavea ApS | Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg | Telefon: 7027 0715 | E-mail: jk@cavea.dk
site created and hosted by wkh.dk
Luk